Haluatko tunnuksen käyttöoikeuden lisäksi mukaan myös maksettuun mainontaan?

Perustason tunnuksella yritys saa käyttöoikeudet tunnukseen ja voit hyödyntää sitä omassa markkinoinnissasi ja esimerkiksi tuote-etiketeissä. Voit myös liittyä markkinointitiimiin, jolloin pääset lisäksi mukaan maksettuihin some-kampanjoihin ja saat enemmän näkyvyyttä mm. hyvaasaimaanseudulta.fi-verkkosivuilla.

Hyvää Saimaan seudulta

Perustunnus 80 €
+ alv / vuosi

Tunnusta käyttävät yritykset saavat Hyvää Saimaan seudulta -tunnukset sähköisessä muodossa käyttöönsä yrityksen markkinoinnissa ja tuotteissa. Lisäksi yritykset saavat näkyvyyttä saimaanmuikku.fi -verkkosivuilla, johon kootaan  kaikkien tunnusta käyttävien yritysten perustiedot yhteystietoineen. Mukana olevien yritysten tuotteita ja palveluita tuodaan esille hyvaasaimaanseudulta.fi-verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa tehtävissä postauksissa.

Hae tunnuksen käyttöoikeutta »

Hyvää Saimaan seudulta

Perustaso+markkinointi 160 €
+ alv / vuosi

Liittämällä tunnukseen myös markkinointipalvelun, yritykset ovat näkyvillä Hyvää Saimaan seudulta -markkinointitoimenpiteissä. Markkinointia tullaan tekemään mm. Facebook-markkinointina, jolloin yritys on tuotteellaan/palvelullaan näkyvillä myös maksetuissa Facebook-kampanjoissa. Lisäksi yritys saa hyvaasaimaanseudulta.fi-verkkosivuille mahdollisuuden esitellä tuotteitaan ja palveluitaan. Tunnusta käyttävät yritykset saavat Hyvää Saimaan seudulta -tunnukset sähköisessä muodossa käyttöönsä yrityksen markkinoinnissa ja tuotteissa.

Hae tunnuksen käyttöoikeutta »

Pidätämme oikeudet muutoksiin. Hinnat voimassa toistaiseksi.