Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy / toimeksianto

Tällä lomakkeella voit antaa Kixit Oy:lle toimeksiannon, jossa työn toteuttamiseksi tarvittavat tiedot välittyvät suoraan tekijöille. Mikäli haluat, voit antaa toimeksiannon myös sähköpostitse - mutta muistathan tarkistaa, että kaikki alla kysytyt tiedot tulevat ilmi myös sähköpostitoimeksiannossa.

Onnistuneen lomakkeen lähetyksen jälkeen saat kopion toimeksiannosta myös lomakkeella antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Vaikka lomakkeella on paljon kysymyksiä, niin vain * tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia lomakkeen lähettämiseksi

Toimeksiannon sisältö

Kuvat tai useammat liitetiedostot voit toimittaa erikseen sähköpostilla tai maksuttomalla wetransfer.com -palvelulla (suosittelemme käytettäväksi silloin, kun suuria kuvatiedostoja tai useampia liitteitä)
Eli milloin toimeksiantoon liittyvän aineiston on oltava valmiina?
Milloin esim. lehti ilmestyy, esite on oltava valmiina, bannerikampanja pyörähtää käyntiin tms.
Mihin originaaliaineisto toimitetaan? Jos esim. lehti-ilmoituksen tai painon aineisto-osoite ei ole tiedossa, niin kirjoita tähän kuitenkin se, että toimittaako Kixit aineiston eteenpäin vai toimitetaanko originaaliaineisto esimerkiksi sinulle ja sinä hoidat aineistot eteenpäin
Esim. "Hankkeen rahoittaa EU:n aluekehitysrahasto", "Rahoituksen myöntänyt viranomainen" tms.

Työn tekniset tiedot

Esim. A4, A5, 88x150 mm, 1/2 sivua, 1200x350px tms.
Esim. 1-puoleinen, 2-puoleinen, 4 sivua, 6 sivua (HUOM! Painotuotteiden sivumäärä mielellään 4:llä jaollinen ellei tarkoituksella haluta esimerkiksi haitaritaitettua tms. muuta toteutusmuotoa)
mustavalkoinen, 4-värinen, 4/4 (eli esitteen kaikki sivut nelivärisiä)
Jos esim. esitteiden lopullista painosmäärää ei ole tiedossa, niin ilmoita arvio (antaa viitteitä työn lopullisesta toteutustavasta ja vaikuttaa osaltaan suunnitteluun)
Jos esim. ilmoitusvaraus on tehty, niin laita lisätietoja kohtaan keneltä varaus on tehty ja jos olet saanut esimerkiksi ilmoitusvarausnumeron, niin se on ehdottomasti mainittava lisätiedoissa
Mainitse mielellään myös mahdollinen yhteyshenkilö, kenen kanssa olet asiasta sopinut

Laskutustiedot

Mikäli valitset Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy:n lähetetään lasku sähköisten laskutusohjeiden mukaisesti

Toimeksiantajan tiedot

Tähän sähköpostiosoitteeseen lähetetään kopio tästä toimeksiannosta, joten tarkistathan että osoite on oikein kirjoitettu.

Onnistuneen lomakkeen lähetyksen jälkeen täytetyt tiedot tulostetaan tälle sivulle ja toimeksiannon kopio tulee myös antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Mikäli lomakkeen lähetyksen jälkeen et saat ruudulle tekstiä "Kiitos toimeksiannosta! + lähettämäsi tiedot" niin tarkistathan että kaikki * merkityt kentät on täytetty. Mikäli lomakkeen lähetys ei onnistu, niin ota yhteyttä Kixit Oy:n henkilöihin tai laita toimeksianto sähköpostilla.