Kilpailu on päättynyt. Kiitos kaikille osallistujille!

1. Kilpailun järjestäjä Kixit Oy, Kasarminkatu 10, 50100 Mikkeli.

2. Osallistumisoikeus Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat yli 18-vuotiaat luonnolliset henkilöt. Alle 18-vuotias tarvitsee osallistumiseen huoltajan luvan.

3. Kampanja-aika Arvontaan voi osallistua 20.-24.4.2016 välisenä aikana. Palkinnon arvonta suoritetaan 25.4.2016.

4. Palkinnot Kixit Oy arpoo kaikkien osallistujien kesken 3 kpl muikkuvihkoja. Palkinnot postitetaan voittajille.

5. Kilpailuun osallistuminen Kilpailu on käynnissä osoitteessa saimaanmuikku.fi/kilpailu. Täyttämällä yhteystietosi ja vastaamalla kysymyksiin olet mukana kisassa.

6. Voittajille ilmoittaminen Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajien nimet voidaan julkaista kilpailun järjestäjän Kixit Oy:n kanavissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

7. Arvonnan järjestäjän vastuu Järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista eikä niistä johtuvista kadonneista osallistumisista. Järjestäjä ei vastaa kuluista eikä vahingoista, jotka aiheutuvat osallistumisesta tai palkinnon lunastamisesta ja käyttämisestä. Järjestäjä ei ole velvollinen korvauksiin, jos voittajat eivät itse voikaan käyttää palkintoja. Järjestäjä maksaa palkinnoista lakisääteiset arpajaisverot.

8. Palkintojen arvonta: Palkinnot arvotaan kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken.

Kilpailuun osallistujat vapauttavat Facebookin kaikesta vastuusta. Kilpailu ei liity mitenkään Facebookiin eikä Facebook suosittele eikä hallinnoi kampanjaa millään tavalla.