Kixit Oy

Tarjoamme mainostoimistopalvelut, viestinnän ratkaisut ja sähköisen viestinnän toteutukset b-to-b -yrityksille, kulutustavaravalmistajille ja palveluyrityksille sekä kulttuurin ja urheilun vaikuttajille ja kaikille yhteiskunnallisille toimijoille. Toimivia viestejä, tuoreella tavalla tehtyinä. Ideoilla on kotimaansa.

Member of AGMA Association of Agents and Managers in Creative Industries

Ota yhteyttä

  Osoite: Kasarminkatu 10, 50100 Mikkeli

  Puhelin: 040 583 7993

  Sähköposti: kunnon@kixit.fi

Kixit Oy:lle on myönnetty korkein mahdollinen AAA-luottoluokitus ainoana Mikkeliläisenä mainostoimistona. Yrityksemme on saanut AAA-luottoluokituksen jo yli 5 peräkkäisenä vuotena,  jolloin luottoluokitus on ns. Gold-tasolla. Tämän tason on saavuttanu ainoastaan 0,3 % kaikista Suomessa toimivista yrityksistä. Lähde: Bisnode Oy, 1/2016
Kixit Oy on suorittanut kaikki tilaajavastuulain mukaiset maksut ja velvoitteet tunnollisesti ja ajallaan.  Kixit Oy:n kaupparekisteriote ja ajantasaiset todistukset verojen, vakuutusmaksujen ja muiden lakisääteisten velvoitteiden suorittamisista sekä voimassaolevista rekisterimerkinnöistä voi tarkistaa maksutta tilaajavastuu.fi -verkkopalvelusta.